Чи можна садити калину біля хати: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Калину з давніх-давен вважали священною рослиною, яка приносила удачу, захист і любов. 

Одна з найпоширеніших прикмет свідчить, що калина приносить успіх і благополуччя тому будинку, поряд з яким вона росте.

Калина символізує багатство, достаток та родючість. Її ягоди можна використовувати для приготування смачних та корисних страв, а також для лікування різних хвороб. 

Калина також привертає до будинку позитивну енергію та радість.

Ще одна прикмета каже, що калина захищає від злих духів і пристріту тих, хто живе поряд з нею. Кущ має сильну захисну силу, яка відлякує від будинку будь-яку нечисть та негатив. 

Калина також допомагає відвести від себе порчу. Для цього можна повісити на двері чи вікно гілку калини чи носити її ягоди у кишені.

Ще одна прикмета стверджує, що калина сприяє любові та гармонії у сім’ї. Калина є символом краси, чистоти та вірності, вона допомагає зберегти кохання та повагу між подружжям та родичами.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень