Які кольори одягу і взуття будуть модні у 2024 році (ФОТО)

5 головних барв прийдешніх весни та літа

Персиковий

Цей відтінок став головним кольором-2024 за версією Інституту кольору Pantone. Його застосовуватимуть в дизайні інтер'єрів. Також його носитимуть модниці. А на подіумах модні дизайнери представили безліч речей цього кольору. 

Світло-блакитний

Королівський синій, який був у тренді у 2023 році, відходить у минуле. На зміну йому приходить модний для весни-літа-2024 колір спокою і свіжості - світло-блакитний, який ще називають babyblue.

Пастельно-зелений

Темно-зелений з 2023-го теж поступиться ніжнішому відтінку - пастельно-зеленому. Він символізує романтичність, стриману елегантність. А пастельні кольори, до речі, дуже легко поєднувати в образах.

Червоний

Сила і спокусливість яскравого червоного кольору у 2024-му затьмарить модний торік бордовий відтінок. До того ж, червоний є символом відродження внутрішньої сили.

Срібний

На зміну модному торік золоту у 2024-му приходить срібло. Використовуйте його в аксесуарах, прикрасах, предметах одягу: джинсах, сукнях, взутті, сумках.

Джерело: elle.ua, vogue.ua

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень