«Якщо не сукня»: що вдягнути на Новий рік-2024 (ФОТО)

Модні бренди пропонують не тільки сукні, а й інші варіанти вбрання для зустрічі Нового року

Модна вишиванка

Нестандартні мінімалістичні вишиванки у ніжних кольорах можна зустріти в українського бренду GAPTUVALNYA. Вони підійдуть для створення святкових образів.

Комбінезон

Ще одна альтернатива сукні. Вона залежно від фасону може  приховувати недоліки фігури. Дизайнери представили чорні та червоні комбінезони з блискітками, модними нині бантами, корсетами.

 

Schiaparelli

Marsego

Michael Kors Collection

Костюм

Тим, хто не хоче образ лише на один святковий день, підійде для зустрічі Нового року лаконічний костюм, що складається з вишуканого жакета та штанів. Він може бути білим чи чорним. Жакет можна одягнути на голе тіло, або на блискуче чи прозоре бра. Шию прикрасьте низками намиста чи іншою оригінальною прикрасою.

THE LACE

Corsis x Eromin Store

Estro x MustHave

Dolce & Gabbana

Піжама

Якщо ви збираєтеся зустріти Новий рік вдома, можете одягнути на святкове застілля стильну піжаму. Таке вбрання підійде і для піжамної вечірки в честь Нового року. А якщо додати ефектні сумочку та взуття, то такий образ підійде і для виходу в світ.  

Sleeper

Pour Les Femmes

JUL x LUTIKI

Morgan Lane

Джерела: elle.ua, vogue.ua 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень