5 немодних речей, які обожнюють бачити на жінках чоловіки (ФОТО)

Щоб привабити чоловічі погляди, стиль має бути «закличним»

Вузькі джинси

Немодні нині джинси, що обтягують фігуру, скоріше викличуть схвалення чоловіків, ніж трендові нині широкі і вільні. Усе тому, що чоловіки люблять очима і хочуть милуватися жіночою фігурою.

Окрім цього, смаки сильної половини консервативніші, ніж у жінок. Ось, наприклад, сподобалася йому у пубертатний період дівчина із сусіднього під'їзду у вузьких потертих джинсах - і це відклалося на все подальше життя.

Блузи, що облягають тіло

Ви вірите, що між одягом і тілом має бути „повітря“? Покажіть модель 10-річної давності чоловікові. Так-так, ту саму, що «облягає», і він її схвалить.

„Носіть блузку типу сорочки чи іншого фасону з ґудзиками спереду.

 

Такі блузи показують доступність ваших грудей, навіть якщо нічого не відкривають», - вчила ще у 1988 році психолог Маргарет Кент у своїй книзі «Як вийти заміж». І ця порада актуальна досі.

 

 

Міні-спідниці

Повітряні спідниці та сукні довжиною максі та міді прекрасні. Вони дають безліч можливостей приховати недоліки фігури. Але і тут мода йде всупереч чоловічими уподобаннями.

«Спідниці повинні бути короткими, але в допустимих межах ... Якщо ви досить стрункі, можна носити спідницю, що сильно обтягує вашу спокусливу фігуру» - таку пораду дає Маргарет Кент.

 

Фото з bicoop.shop

 

Шорти

Сьогодні шорти переживають нову хвилю популярності. Але якщо стилісти радять вибирати подовжені широкі моделі зі складками на поясі, Маргарет Кент категорично їх відкидає.

„Чоловікам подобаються шорти на жінках. Короткі шорти - особливо привабливі. Уникайте складок, навіть якщо вони модні, оскільки складки спотворюють вашу фігуру», — радила психолог.

 

Фото з prom.ua

 

Туфлі без ремінців та зав'язок

«Взувайте туфлі, які легко зісковзують, а не із зав'язками на кісточках», - дає пораду Маргарет Кент.

Дивно, адже нам здається, що ремінці на щиколотках - це так сексуально, а сандалі «гладіаторів» та грубі черевики на піку моди. Ось і зрозумій цих чоловіків!

А ще залишаємо вдома взуття з гострими та квадратними носами та „фантазійними“ підборами. Чоловікам подобаються класичні моделі з „акуратним“ носиком та стійким підбором. А то хтозна куди заведуть „фантазії“.

 

Фото з prom.ua

 

Джерело: jana.delfi.ee

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень