У чому зустріти Новий рік-2024: сукні у трьох щасливих кольорах (ФОТО)

Це відтінки зеленого, жовтого, а також - червоний

Смарагдовий - багатство

Головний щасливий колір року Дракона - зелений. А його смарагдовий відтінок - це символ оновлення, зростання, гармонії, балансу, процвітання та багатства.

Якщо дозволяє фігура, зупиніть свій вибір на короткій сукні із запахом, розшитій паєтками, з об'ємними рукавами та глибоким декольте. Або оберіть довгу модель, яку спереду прикрашає величезний бант. Якщо вам потрібно виглядати строго - підберіть трикотажну мінімалістичну сукню.

Жовтий - оптимізм

Це колір оптимізму і процвітання. Гарні ноги підкреслить жовта сукня-трапеція. На вечірку з друзями одягніть модель з пишною спідницею або з бахромою. Також доречною буде сукня міні, що обтягує, або міді з запахом з шовкової тканини.

Червоний - пристрасть

Колір життєвої сили і пристрасті традиційно асоціюється з Новим роком. Оберіть асиметричну червону сукню на одне плече, чи оксамитове з об'ємними рукавами. Як варіант, можуть бути також плетена сукня-туніка або коктейльна з глибоким декольте. Більш практичний варіант - яскраво-червоний гольф-водолазка з шовковою спідницею контрастного кольору.

Джерело: Апостроф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень