Як стильно носити джинси після 60 років (ФОТО)

5 образів, в яких ви виглядатимете молодшими за свій вік

Фото з today.ua

З сукнею чи тунікою

Класичні чи розкльошені від коліна джинси поєднайте з сукнею чи тунікою. Так ви створите надзвичайно стильний і помітний образ. До того ж приховаєте недоліки фігури. 

Щодо дизайну верху, який найкраще поєднається з джинсами, то це має бути довга сукня-сорочка, розстебнута нижче пояса, або туніка з розрізами на боках. 

З футболкою

Додавши до джинсів подовжену футболку-оверсайз, ви створите спортивний образ. Він буде зручним і доречним для прогулянок. На ноги взуйте масивні кросівки. 

З сорочкою та шаллю

Створіть елегантний образ, поєднавши класичні прямі джинси з білою сорочкою. Цікавішим такий лук стане, якщо до нього додати масивний ремінь, незвичайні туфлі та шаль в етнічних мотивах. 

З тренчем

Створіть повністю денімовий образ, додавши до джинсів відповідну джинсову сорочку. Взуйте стильні чобітки і накиньте зверху на плечі класичний бежевий тренч. 

З блузою

Блуза з рукавами-ліхтариками чи у стилі вікторіанської епохи ідеально поєднається з вільними джинсами. Додайте на ноги мюлі. І ваш елегантний образ буде довершеним. 

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень