«Вони вже ведуть підготовку»: астрологиня розповіла, чого чекати українцям на Новий рік від росіян

За її словами, 2 дати в грудні будуть дуже небезпечними

З 11 грудня в Україні починається досить небезпечний період. Про це в інтерв'ю Главреду розповіла астрологиня Ангеліна Вакуліна. 

- Саме 11 грудня можуть програватися неприємні ситуації. Це можуть бути торгові центри, ангари з технікою, агропродукція.

 

З 11 грудня і далі пішли складні тижні - аж до новорічної ночі, - додала астрологиня.

Вона зазначила, що окупанти готують свої сили для удару по об'єктах інфраструктури.

- Це електроенергія, світло. І зі світлом почнуться проблеми з цього місяця. З середини грудня і перед Новим роком ми вже зрозуміємо, куди й навіщо це все збиралося.

 

Будуть страждати об'єкти інфраструктури, об'єкти сільського господарства. План окупантів: залишити людей без світла, води й врожаю, бажано, - сказала Вакуліна.

Крім цього, астрологиня зауважила, що в грудні буде 2 небезпечні дати: 25 та 31 грудня. Масові атаки по великих містах можуть бути як і вдень, так і вночі. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень