Пуски по 100 ракет одночасно – у ГУР прокоментували, до чого готуватися восени

Ворог вивчає вразливі місця в енергосистемі та розташування систем ППО

Окупанти намагаються докладно аналізувати стан енергооб'єктів України та розташування систем ППО. Це роблять спеціально аби розробити оптимальні маршрути ураження потенційних цілей.

Тактика та підхід потенційних ударів Росії восени буде залежати від того, наскільки методично правильно вона визначить критичні для нас об'єкти. Це може бути і 1-3 удари, спрямовані на один об'єкт, щоб його остаточно знищити. І масований удар різними видами озброєння - безпілотниками і ракетами.

Проте таких масованих ударів, як це було минулого жовтня, листопада, грудня, коли вони випускали по 70-100 ракет одночасно - найімовірніше, вже не буде.

 

Росіяни усвідомлюють, що вони можуть не добитись своєї цілі, а натомість лише виснажать свої запаси, як торік, - каже представник ГУР Міноборони генерал-майор Вадим Скібіцький.

За його словами, у розвідці, зі свого боку, робитимуть все, щоб захистити об'єкти. Передусім йдеться про виявлення підготовки до ударів і, відповідно, дати рекомендації енергетикам, щоб не допустити серйозних руйнувань.

Джерело: РБК - України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень