«Не зістарюйте себе»: речі, які не варто носити після 45 років

У них ви будете виглядати старше за свій вік

Фото з trendy.allani.pl

Сукня з великим принтом

Великі геометричні фігури, гігантські квіти та смуги зроблять фігуру масивнішою, а якщо додати оверсайз, то ефект лише посилиться. А ще такі принти часто мають дешевий вигляд, особливо на тонких тканинах.

Туніка

Часто жінки середнього віку починають перейматися за зону в районі стегон. Їм здається, що подовжені туніки допоможуть приховати всі недоліки. Однак такий верх вийшов з моди років десять тому. Тому ви матимете вигляд простачки і старої бабусі, якщо все ще продовжуватимете його носити. Краще обирайте сорочки оверсайз розміру, вони вважаються нетлінною класикою.

Мереживна блуза

Колись багатьом подобалися мереживні речі, адже вони допомагали зробити образ грайливішим, наївнішим і романтичнішим. Проте в сезоні 2023-2024 таким предметам гардеробу вже робити нічого. Ба більше, знайти блузу з дійсно якісним оздобленням доволі важко, а поганий декор одразу зробить образ дешевим.

Хустки з візерунками

Хоча хустка є справжнім українським витвором народного мистецтва, носити її жінкам після 45 років не варто. Краще віддати перевагу однотонним варіантам. Адже будь-які візерунки одразу роблять обличчя старшим на 5, а то й 10 років. Матеріал також має значення. Вибирайте хустки середньої щільності. А якщо хочете зробити образ яскравішим, краще грайте на контрастах.

Спідниця годе

Головна відмінність такої спідниці – поділ, який розширюється донизу і є однією великою складкою. На перший погляд може здатися, що образи з таким предметом гардеробу матимуть романтичний і жіночний вигляд, але, на жаль, ця модель вкорочує ноги і давно вийшла з моди. Краще одягнути перевірену спідницю плісе або яскраву пряму модель з високою талією.

Перфорація на взутті

Багато хто після 45 років носить лише взуття з перфорацією, щоб ноги «дихали». Але це велика помилка, адже такий декор уже давно застарів. Обирайте краще взуття без зайвих деталей, яке має лаконічний і стильний вигляд.

Сукня-балахон

Хоча оверсайз дійсно допомагає приховати деякі недоліки фігури, але така сукня лише деформує всі пропорції вашої фігури. Особливо це правило стосується тих моделей, що мають рукави «кажани» та овальний виріз. Краще віддавайте перевагу сукням із поясом, який зробить акцент у правильному місці.

Кардиган, що не тримає форму

Звісно, в довгому вільному кардигані доволі зручно, але такий предмет гардеробу вже давно застарів і має безглуздий вигляд сьогодні. У ньому ваша фігура перетвориться на безформений прямокутник. Замініть його трендовим кардиганом на ґудзиках або подовженим піджаком.

Речі «брудних» відтінків

Всупереч стереотипам, більшість кольорів не старять у будь-якому віці. Потрібно лише вміти правильно підбирати їх під свій кольоротип. Але однозначно краще забути про «брудні» темні відтінки, наприклад, болотяний або хакі. Після 45 років вони зроблять колір вашого обличчя землистим і сіруватим. А ось насиченіші варіації цих відтінків можете сміливо носити.

Спідниці у квітковий принт

Така спідниця завжди додає віку та має такий вигляд, наче ви витягнули її з бабусиної скрині. Не має особливого значення, темна вона чи світла, з масивним чи дрібним принтом. Для жінок старше 45 років така річ є недоречною. Обирайте анімалістичний принт, абстракції, дрібний горошок.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень