Яка травма дитинства найбільше впливає на ваше життя

Те, яка ви людина, напряму залежить від того, яким було дитинство

Розгляньте картинку, інтуїтивно оберіть малюнок та дізнайтеся, яка травма дитинства переслідує вас усе життя.  

Травма неприйняття

Ви постійно робите негативні припущення та переживаєте про те, що думають про вас інші. Так ви наперед стаєте у позу захисту, підозрюючи всіх і вся у всьому. Ви боїтеся пускати людей ближче до себе та тяжко йдете на компроміс. Ви подобаєтеся людям, але вам складно висловлювати свої почуття у відповідь. Водночас вас поважають, ви з тих, хто викликає дуже сильні почуття надовго, але сильні почуття для вас дискомфортні, як і тривалі стосунки.

Травма покинутого

Ви боїтеся бути позаду, впродовж життя вас переслідує страх стати покинутим. Ця травма переростає у нездатність будувати здорові стосунки у підлітковому чи дорослому віці. Через низьку самооцінку ви втрачаєте багато можливостей, а разом з тим і почуття власної гідності. Ви часто відчуваєте нав'язливе занепокоєння та незахищеність. Люди з цією травмою особливо схильні до депресій. Ви завжди прагнете показати себе кращим, ніж ви є насправді. Та разом з тим ви досягайте гарних успіхів у роботі.

Травма несправедливості

Ймовірно, ви часто відчуваєте біль у грудях або в спині, вас постійно переслідує почуття втоми та виснаження. Вас виснажують постійні емоційні гойдалки: то вам здається, що все пропало, то ви відчайдушно хапаєтесь за останній шанс. Саме це й заважає вам рухатися уперед. Ви час від часу сходите з обраного шляху і вам складно зосередитись на одній меті. Ви живете у режимі постійної боротьби. Найстрашніше для вас – ізоляція.

Травма зради

Впродовж життя вас переслідує нав'язливий неспокій, який переростає в панічні атаки. Ймовірно, у вас є проблеми зі шлунком. Буває так, що іноді ви опиняєтеся у своєму вигаданому світі, згущуючи фарби до чорної або не помічаючи реальної загрози. Вам складно планувати, бо це або втеча, або захоплення. Ви надто прив'язуєтесь до свого партнера, вам тяжко прощатися, адже самодостатність — це виклик.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень