Яка купюра може стати талісманом та магнітом для грошей: загляньте у гаманець

Віддавати таку купюру в магазині, витрачати, давати в борг і розмінювати - не можна

Гроші мають дуже сильну енергетику, і часом звичайнісінька купюра може виявитися справжнім магнітом для притягнення фінансів. У таких купюр є деякі відмінності.

Як вибрати щасливу купюру

У купюрах особливе значення мають цифри та літери. Варто уважно розглядати купюри, які потрапляють до вас у руки – серед них може бути саме та, яка вам потрібна.

Подивіться номерний знак - він може повністю або частково збігатися з датою вашого народження.

Часто трапляються купюри, які наприкінці номерного знака мають рік народження.

 

Також номерний знак може збігатися з датою дуже важливої події у житті – весілля, народження дитини, сімейною датою.

Вважається, що така купюра буде енергетично пов'язана з людиною, а отже стане своєрідним магнітом для грошей.

Зверніть увагу на літерний код – якщо поєднання букв збігається з ініціалами власника або першими літерами його імені, то розлучатися з такою купюрою не варто.

Є й інші купюри, які можуть привабити щастя. Наприклад, у числовому коді є багато сімок або цифр, які за знаком Зодіаку чи датою народження вважаються щасливими для власника.

Що робити зі щасливою купюрою

Віддавати таку купюру в магазині, витрачати, давати в борг і розмінювати - не можна. Навіть у тому випадку, якщо це дуже-дуже потрібно.

Її потрібно скласти так, щоб було видно числовий код і помістити у своєму гаманці. Така купюра притягуватиме прибуток і принесе фінансовий успіх.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень