Допоможе дата народження: як за хвилину зрозуміти, яким чоловік буде у стосунках?

Розкаже нумерологія

Нумерологія за датою народження здатна розповісти не тільки про характер людини, а й про те, як вона поводиться в романтичному сенсі. Якщо ви знаєте, коли народився ваш обранець, легко можете визначити, чого від нього чекати - варто починати з ним стосунки чи ні.

Тест на сумісність за датою народження - як порахувати?

Для того, щоб зрозуміти, як перевірити сумісність за датою народження чоловіка, потрібно знати день, місяць і рік, коли він з'явився на світ. Далі складаємо всі цифри до однозначного числа й отримуємо число долі, на яке й потрібно орієнтуватися.

Наприклад, дата народження чоловіка - 25.01.1982 рік. 2+5+1+1+9+8+2=28, 2+8=10, 1+0=1. Число долі - 1.

 

Число долі 1

Такі чоловіки часто вирізняються незалежністю, цілеспрямованістю і впевненістю в собі. Саме вони домагаються жінок, роблять красиві широкі жести, дарують подарунки. Усе це він робить, щоб підкорити даму, яку обрав, а також щоб почуватися лідером.

Якщо ви хочете стати для чоловіка з числом долі 1 «най-най», не здумайте йому перечити. Важливо підтримувати його в усьому, постійно хвалити, дякувати й підтримувати авторитет. Будь-який сумнів або недостатнє визнання чеснот призведе до сварок і розставання.

Число долі 2

Турботливі, ніжні й чутливі партнери, для яких дуже важливий сімейний затишок. Насамперед такий чоловік шукає справжню жінку - мудру, тактовну, цікаву і спокійну, а вже потім розглядає всі інші її принади.

З ним можна говорити відверто і довіряти йому. Важливо зберігати сімейне вогнище і робити все, щоб чоловік почувався вдома в затишку і безпеці. Не можна змушувати ревнувати або підривати довіру - число долі 2 провокує чоловіків на зайву тривожність і ревнивість.

Число долі 3

Душа будь-якої компанії, поруч із ним весело й цікаво, такий чоловік завжди зуміє підняти настрій, підтримати в скрутну хвилину і знайти вихід із будь-якої ситуації. Саме тому має успіх у багатьох жінок, що не завжди зможе прийняти його обраниця.

Для нього важливо, щоб дівчина, яку він обрав, була такою ж легкою, незалежною та цікавою - комфорт, затишок і тиха сімейна гавань - це точно йому не потрібно. Від жінки, яка бачить сенс життя в дітях і побуті, а також досить консервативна, він швидко піде.

Число долі 4

Чоловік із таким числом долі дуже спокійний, розумний і надійний - з жінками сходиться довго, ретельно обираючи відповідну для себе. Такий партнер, найімовірніше, трудоголік, тому для нього важливо, щоб дівчина стала надійним тилом і вірним супутником.

Справжній друг і надійний соратник йому потрібен більше, ніж просто домогосподарка або коханка. У жодному разі не можна вдавати з себе «жінку-загадку», це підриває довіру і викликає дискомфорт. Тільки серйозна і стабільна жінка може зробити такого чоловіка щасливим.

Число долі 5

Активний, енергійний, дуже красивий і незалежний чоловік. Жінку шукає таку саму, щоб чути компліменти від друзів і ловити захоплені погляди. У такий спосіб він підіймає собі самооцінку - у лева має бути справжня левиця.

Часто дає привід для ревнощів, але не варто влаштовувати йому сцени, як і намагатися контролювати - цього він не потерпить. Якщо хочете отримати від нього все і навіть більше - доглядайте і дбайте, стежте за собою і будинком, а також не звертайте уваги на його маленькі слабкості.

Число долі 6

Неймовірно турботливий чоловік, для якого сім'я і дім - найважливіше в житті. Він хоче жити красиво, тому легко може зануритися з головою в роботу, щоб його жінка отримала все, що потрібно. Дуже відданий, бо здатен віддатися бажанням дівчини повністю, забуваючи про себе.

Такого чоловіка не можна критикувати - він тонко відчуває навколишній світ, тому навіть необережний жарт здатен сильно його поранити. У жінці цінує розмови відверто, красу, мудрість і вміння любити, але навряд чи зможе прийняти супутницю, яка вища за нього за статусом.

Число долі 7

Сильний і самодостатній чоловік із міцним внутрішнім стрижнем. Часто з боку здається, що він байдужий, але ні - для своєї жінки він буде найніжнішим у світі. Він хотітиме особистого простору, тому не варто на нього тиснути, намагатися контролювати й вимагати уваги.

«На повідку» такого чоловіка тримати не вдасться - через брак свободи він буде спочатку дратуватися, а потім зовсім піде, тож, якщо хочете любові - прийміть цю особливість.

Число долі 8

Статусний чоловік із високими цілями, серед сотень інших вибере ту, що підтримуватиме його позицію в очах інших. Ніколи не обтяжуватиме себе будь-якими клятвами, бо вважає себе вільним, зате контролює дівчину.

Простіше кажучи, такий чоловік зароблятиме гроші, до того ж нечувані суми, робитиме все, що він хоче, а жінка має бути мудрою, розумною, спокійною й абсолютно йому відданою. Займатися дітьми, будинком, побутом і ним самим - будь-який інший варіант його не влаштує.

Число долі 9

Попри чуйність, романтизм, приязність і високий рівень емпатії, такий чоловік до своєї жінки досить вимогливий. Він може дати любов і турботу, але тільки якщо вона буде ідеальною в усьому.

У жодному разі такому чоловікові не можна брехати - тільки чесність. Вимагати від нього глибокої емоційної близькості або якихось зобов'язань теж не потрібно, інакше він почне думати, що в нього відбирають свободу... і піде.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень