В якому місяці народжуються найрозумніші діти: про це мало хто знає

Вчені провели дослідження, проаналізувавши дані понад мільйона школярів

Науковці, щоб визначити, в якому місяці народжуються найрозумніші діти, вивчили успішність учнів віком від шести до п’ятнадцяти років. У дослідженні взяло участь близько мільйона американських школярів.

Коли народжуються найрозумніші діти: дослідження вчених

Під час експерименту було встановлено, що школярі, які народилися у вересні, мають найвищі оцінки у школі, а після її закінчення їм вдається вступити до найпрестижніших вузів і коледжів. А ось найгірші оцінки були в дітей, народжених у серпні.

Тож Національне бюро економічних досліджень США встановило, що у вересні народжуються старанні до навчання діти.

Спеціалісти з освіти дали такому феномену пояснення.

 

Як зазначається, американські діти йдуть до школи в повні шість років.

 

Тому ті, які народилися від вересня до грудня, старші за народжених навесні чи влітку.

 

Така різниця у віці впливає на засвоєння навчального матеріалу та викликає суттєвий розрив в успішності.

Було проведено ще одне дослідження, під час якого встановлено, що люди, які народилися восени і взимку, живуть значно довше за народжених навесні та влітку. Згідно з даними статистики, найменше довгожителів з-поміж народжених – у березні, лише чотири відсотки доживають до ста років.

А ось найвизначніших успіхів у спорті досягають люди, які народилися в серпні. Такими даними поділилися вчені з Бельгії, Франції та Нідерландів. У Канаді, навпаки, найуспішніші спортсмени – хокеїсти, народжені наприкінці зими або навесні. А серед зірок англійського футболу немає жодного гравця, народженого в серпні – всі народилися переважно восени.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень