Як розважити дітей у Рівному під час канікул (ФОТО)

Територія задоволення та розваг – «Мультіпарк», що в торговому центрі «Екватор»

«Мультіпарк» у Рівному запрошує дітей та дорослих весело і змістовно провести вільний час. Тим паче, з 29 жовтня у школярів стартують осінні канікули, і чимало батьків переймаються дозвіллям малечі.

У "Мультіпарку" є понад 50 ігрових автоматів та атракціонів для дітей. Граючи на автоматах, діти мають можливість вигравати квиточки та обмінювати їх на крутезні іграшки.

Тих, хто давно не був у «Мультіпарку», приємно вразить оновлений автодром. Це, до речі, єдиний автодром у Рівному, який тепер став вдвічі більшим за площею. Побільшало тут і автомобільчиків – тож є можливість влаштувати справжні перегони.

Лабіринт у «Мультіпарку» тепер приймає навіть доросліших діток. Тож рівняни та гості міста можуть залишити дитину  бавитися в лабіринті, а самі зайнятись шопінгом у торговому центрі.

За дітьми пригляне професійний вихователь/медсестра.

Оновлено відтепер й ігрову зону з приставками та віртуальною реальністю. Тут цікаво як дітям, так і дорослим.

Надягайте шолом і занурюйтесь у віртуальний світ. Завдяки ігровим приставкам PlayStation та Xbox яскраві враження в «Мультіпарку»  гарантовані.

«Мультіпарк» має усі умови для святкування дитячих днів народження. Дитина гарантовано залишиться задоволеною.

Професійні досвідчені аніматори, різноманітні сценарії дійства і відповідна атмосфера  - подаруйте дитині справжнє свято!

Кафетерій на території парку оновив меню: смачні страви як для дітей, так і для дорослих – піца, бургери, картопля фрі, салати, смачні десерти та напої.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень