Як рівняни рятуються від спеки (+ ФОТО)

Легкий рецепт оранжаду від рівнянина

Цього року літо напрочуд спекотне. Іноді, звісно, рятує дощ, проте через високу температуру повітря є дні, в які з дому вийти просто неможливо.

Ми вирішили запитати рівнян, як вони рятуються від спеки.

Власним досвідом поділився старійшина Січкаренко:

«Коли дуже спекотно, краще посидіти вдома і постійно пити щось холодне. Я навіть намагаюсь готувати холодні страви, такі як гаспачо чи будь який інший холодний суп. До того ж, всю воду тримаю в холодильнику». - зазначив рівнянин.

А от цей молодий чоловік Костя розповів, що найкраще від спеки рятує квас та перебування в затінку.

Пан Віктор наголошує: найкраще у спеку одягати бандани або панамки. Також, як спосіб порятунку від спекотної погоди, він порадив легкий та швидкий рецепт смачного оранжаду – напою, що схожий на лимонад, але готується з апельсинами.

Щоб його приготувати, на 5 літрів води потрібно: 2 апельсини, один лимон і 200 грамів цукру. Цитрусові розрізаємо і вичавлюємо в посуд, засипаємо цукром  і розмішуємо. В кінці все заливаємо водою і ставимо в холодильник настоюватись годину.

Усім свіжого настрою та комфортного літа!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень