Як зберігати авокадо, щоб воно не темніло
Три способи
Авокадо – смачний фрукт, який має велику кількість корисних ненасичених жирів. З нього роблять салати, бутерброди та додають до низки страв.
Проте варто пам’ятати, що авокадо може почорніти після того, як ви його розрізали.
Як продовжити термін придатності авокадо
Лайфхак №1: використовуйте лимон чи лайм
Видавіть сік лимона на відкриту частину авокадо і він не потемніє.
Лайфхак №2: оливкова олія
Нанесіть оливкову олію на авокадо. Тоді олія утворить бар’єр і авокадо не потемніє.
Лайфхак 3: використовуйте пластиковий контейнер
Покладіть авокадо в герметичний контейнер і залиште його у холодильнику.
Зберігаючи авокадо такими способами, розрізаний фрукт буде придатним ще 3-4 дні. Зауважимо, що авокадо можна і на 6 місяців заморожувати. Потім розморожений фрукт можна використовувати для пасти на бутерброди.
Джерело: Телеграф
Радіо Трек: НОВИНИ