

Лайфхак всупереч здоровому глузду
Сода — це лужний продукт, який додає стравам повітряності та пухкості. Окрім випічки її можна додавати навіть у соду, кажуть досвідчені господині.
Додавши соду ваша гречка не підгорить, а стане ніби невагомою. Її структура точно вас здивує. Ба більше, окрім цього сода очистить гречку. Якщо ви погано промили крупу, то сода знищить усі погані речовини, які були на поверхні гречки.
Перед приготуванням каші крупу ретельно промиваємо і заливаємо її водою в пропорції 1 до 2. Ставимо на середній вогонь і варимо. Після закипання додаємо в гречку сіль.
Коли гречка почне збільшуватися, треба додати соду з розрахунку 0,5 ч.л. на 200 г сухої крупи. Після цього зменшуємо вогонь і варимо до повного випаровування води.
Джерело: glavred
Радіо Трек: НОВИНИ
Не та за кого себе видає: який факт приховує Тіна Кароль вже 22 роки
Квіти вдів і безшлюбності: які рослини в жодному разі не можна тримати вдома дівчатам?
Травень розчарує погодою: Синоптик попередив про «сюрпризи»
Досить уже говорити «Доброго дня!»: Як правильно вітатися вдень українською мовою
Не у західних областях: ви здивуєтеся, де найзапекліша боротьба за українську мову
4 причини возити в машині скотч
Каша на сніданок — не завжди краща ідея. Які крупи загрожують діабетом
Супермаркети оновили ціни: у Рівному гречка коштує 51 грн/кг (ФОТО)
Як розморозити м'ясо за 20 хвилин: Лайфхак від кулінарів
Просто залийте молоком. Як приготувати ресторанний шедевр з найдешевшого м'яса (ФОТО)
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415