Для чого додавати у гречку соду: Ефект вас здивує

Лайфхак всупереч здоровому глузду

Сода — це лужний продукт, який додає стравам повітряності та пухкості. Окрім випічки її можна додавати навіть у соду, кажуть досвідчені господині.

Додавши соду ваша гречка не підгорить, а стане ніби невагомою. Її структура точно вас здивує. Ба більше, окрім цього сода очистить гречку. Якщо ви погано промили крупу, то сода знищить усі погані речовини, які були на поверхні гречки.

Як це працює?

Перед приготуванням каші крупу ретельно промиваємо і заливаємо її водою в пропорції 1 до 2. Ставимо на середній вогонь і варимо. Після закипання додаємо в гречку сіль.

Коли гречка почне збільшуватися, треба додати соду з розрахунку 0,5 ч.л. на 200 г сухої крупи. Після цього зменшуємо вогонь і варимо до повного випаровування води.

Джерело: glavred

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень