4 причини возити в машині скотч

Є кілька способів використання клейкої стрічки

Здавалося б, клейка стрічка - це не та річ, яка обов'язково має бути в машині.  Та не забуваймо, що скотч – універсальний засіб, який може допомогти автомобілісту в багатьох складних ситуаціях.

Зупинити тріщину на склі

Якщо в лобове скло влетів камінчик і утворилася тріщина, її треба якнайшвидше заклеїти скотчем. Це буде тимчасове рішення, бо скло все одно доведеться замінити. 

Зупинити протікання

Якщо на патрубку утворилася тріщина, її можна швидко заклеїти скотчем, так рідина не витікатиме. Однак цей спосіб - тимчасове вирішення. Ремонту все одно не уникнути.

Засіб для боротьби з наслідками аварії

У випадку дрібної ДТП скотчем можна заклеїти розбиту фару або бічне скло, а вже потім вирушити на СТО. Також клейка стрічка допоможе зафіксувати деталі, що відвалилися.

Очистити салон

Скотч стане в пригоді й під час прибирання салону авто. Клейка сторона стрічки дуже швидко «забирає» бруд. Це дуже зручно, коли треба очистити від шерсті сидіння, на якому нещодавно був собака чи кіт.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень