Як натерти буряк і не забруднитися: Секрет досвідчених господинь
Бо завжди червоні руки і все навколо
Страви з буряка дуже корисні, але от вовтузитися з овочем хочеться не всім. Адже після натирання чи нарізання все червоне – і руки, і стільниця. Тому питання, як натерти буряк і не забруднитися, завжди залишається актуальним для усіх господинь.
Хтось для цього використовує рукавички, але це не дуже зручно. Тож досвідчені господині знають лайфхак, як лишитися чистими.
Буряк і червоні руки: Як запобігти
- Олія
Коли хочете натерти чи почистити буряк, потрібно змастити руки олією. Таким чином сік буряка не проникне у вашу шкіру. Після приготування страви руки потрібно просто добре вимити з милом.
- Поліетиленовий пакет
Аби не було плям соку на стільниці, можна одягнути поліетиленовий пакет на саму тертку і натирати буряк всередині пакета. Щоправда, цей метод не дуже зручний, але по периметру буде чисто.
Джерело: glavred
Радіо Трек: НОВИНИ