Хитрий трюк: турист показав, як не доплачувати за багаж в аеропорту

Метод, що межує з дрібним шахрайством

Часто туристи беруть із собою багато речей.

Втім, тарифи на перевезення понаднормового багажу вносять правки у плани: останнім часом жадібність авіакомпаній особливо зашкалює.

Тому один із туристів показав, яким методом користується, щоб не платити за надмірну вагу багажу в аеропорту.

Хоча цей «лайфхак» і межує з дрібним шахрайством.

На форумі Reddit він опублікував знімок, на якому видно, як чоловік розмовою відволікає співробітника аеропорту з реєстрації багажу, поки той зважує валізу мандрівника.

Однак при найближчому розгляді можна помітити одну важливу деталь: турист знизу підтримує свою валізу носком взуття, що в результаті означатиме меншу вагу сумки при зважуванні.

 

За словами туристів-коментаторів, це робочий метод обійти систему аеропорту.

- Це працює. Я робив це раніше, але із сумкою для лиж. Вона важила 23.58 кг до того, як я її трохи підняв. У результаті ваги показали 22,45 кг. Ця різниця була вирішальною, – розповів перший.

Другий зазначив, що йому теж вдавалося ефективно користуватися своєю ногою, допоки його не впіймав персонал аеропорту. Співробітник помітив хитрість туриста і наказав йому прибрати ногу з вагів.

Втім, знайшлись і скептично налаштовані користувачі.

-Навіть не впевнений, чи це спрацює, йому знадобиться зафіксувати ногу, оскільки ваги надчутливі і знімають свідчення лише після того, як не виявлять змін маси, – написав один із них.

Джерело: DIP

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень