Як заснути за 2 хв: перевірений спосіб, яким користуються в армії (ВІДЕО)

Ця методика ще й позбавляє тривожності

Цей метод називають військовим, оскільки саме ним користуються в армії США. Він надзвичайно простий і вже перевірений тисячами людей

Спосіб заснути за 2 хв полягає у тому, що потрібно розслабити м'язи обличчя і глибоко вдихнути, розповідає лікарка Джесс:

– Військовий метод – це варіант прогресивної м'язової релаксації, простий спосіб, який було створено при лікуванні сну і тривожності. Його відносно легко спробувати.

Докладна інструкція

Щоб домогтися розслаблення м'язів, потрібно зробити глибокий вдих протягом 4-10 сек і трішечки напружити м'язи обличчя, язика, щелепи та м'язи навколо очей.

Після цього потрібно знову зробити глибокий вдих, але вже різко розслабити перераховані вище м'язи.

Потім опускаємо плечі, щоб зняти напругу, і розташовуємо руки вздовж тіла з обох боків. Знову проводимо дихальну техніку, аби розслабити груди, стегна та ноги.

Ця техніка насправді дієва, але в окремих випадках вона може потребувати певної практики. Протягом кількох місяців, роблячи ці вправи, у 96% людей спосіб працює, зауважує Джесс.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень