Як залучити гроші: ці народні прикмети дійсно працюють

Користуються навіть багатії

З грошима і багатством пов'язано дуже багато різних прикмет і обрядів. Не всі з них працюють, але є ті, яким вірять навіть дуже багаті люди. 

Які прикмети про гроші дійсно працюють

 

Червоні нитки

Головним символом розкоші та багатства вважається червоний. Пращури вірили, що, поклавши клубок ниток такого кольору на видне місце можна залучити удачу та багатство. Цей предмет був оберегом від недоброзичливців та нечистої сили.

Фігурка слона

Фігура слона із піднятим носом – символ мудрості. Щоб залучити удачу та гроші, такий сувенір необхідно ставити на робочому столі та у зоні відпочинку. Слон допомагатиме приймати правильні рішення, які допоможуть покращити фінансове становище.

Кришталь

Залучити гроші можна за допомогою кришталю. Він може бути в статуетках або різних фігурках. Такий предмет потрібно ставити на чільне місце.

Акваріум з рибками

Наповнити будинок гармонією та достатком допоможе акваріум із рибками. Приваблюють грошову енергетику саме золоті риби. На дно акваріума можна покласти золоті монети чи каміння.

Монети жовтого кольору

Для досягнення фінансового добробуту необхідно зберігати у гаманці рідкісні монети жовтого кольору. Для таких грошей потрібно виділити окреме місце у гаманці.

Ця стаття має ознайомчий характер, її не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Експертні думки, висловлені у цьому матеріалі, мають право на існування і дійсно можуть стати в пригоді, однак точно не вирішать усіх ваших проблем. Якщо у вас виникли певні труднощі, краще зверніться за допомогою до фахівця.

Раніше ми писали про те, яким людям не можна дарувати чашки. Через цей подарунок вони ніколи не зможуть бути щасливими. 

Джерело: РБК-Україна 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень