Ці люди ніколи не знайдуть щастя: кому не можна дарувати чашку

Цікаві нюанси

Чашки - популярний сувенір, їх часто дарують на різні свята. Однак, чи можна дарувати посуд?

Звернемося до народних прикмет. Якщо людина, якій ви збираєтесь подарувати чашку, вірить у прикмети, важливо знати декілька нюансів. 

Кому не можна дарувати чашки?

Чашку в жодному разі не можна дарувати самотній людині. Такий подарунок буде вважатись побажанням назавжди залишитись без пари.

Якщо ви вирішили порадувати чашкою людину, яка перебуває в стосунках, то обирайте одразу парний подарунок. Адже одна чашка, подарована комусь із пари, може принести закоханим сварки, нещастя і навіть розставання. В такому разі даруйте парний набір.

Не даруйте чашки з ефектом потертості чи навмисно зістарені. Такий предмет посуду може привабити у життя людини бідність.

Людям похилого віку не варто дарувати чашки синього, особливо темно-синього кольору. Згідно з прикметою, це може наблизити їхню смерть.

Як зробити так, щоби подарована чашка не приносила неприємності?

Якщо ви все ж хочете подарувати своїй близькій людині чашку, або вона сама бажає отримати такий подарунок, є декілька способів позбутись поганої енергетики такого подарунка.

  • Чашку можна до країв заповнити крупою. Тоді цей подарунок стане провісником достатку, а не самотності, адже символізм крупи, яка втілює собою добрий врожай та гроші, перекриє негативний смисл порожньої чашки.
  • Ще один хороший «наповнювач» в такому разі – це цукерки, горішки, пакетики чаю, кавові зерна чи будь-які інші смаколики. Таким чином ви перетворите свій подарунок на побажання солодкого і радісного життя.

Раніше ми розповідали про 6 неочевидних ознак, через які людину переслідує постійна невдача. 

Джерело: Патріоти України 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень