Вже втомилися чекати? Три знаки Зодіаку, яким повернуть борги до кінця січня 2023 року

Нарешті ваші гроші повернуться до вас

«Хочеш втратити друга – дай грошей у борг». Всі знають цю народну мудрість. Проте іноді ми не можемо відмовити близьким у фінансовій допомозі, а потім – не можемо дочекатися, коли нам той борг повернуть. Ця ситуація завжди пригнічує, адже не всі мають сміливість нагадати боржнику про його зобов’язання.

Але навіть якщо вам не повернули гроші до кінця року, у січні настане той час. Однак поки це «світить» лише трьом знакам Зодіаку.

Водолії

По доброті душевній останні кілька місяців ви щедро роздавали гроші друзям, намагаючись їм допомогти. А тепер – вже втомилися чекати, коли вам їх повернуть. На ваше щастя, дивним чином у середині січня 2023 вам повернуть солідну суму. Після цього ви зітхнете з полегшенням.

Леви

Здебільшого Леви живуть в достатку. Тому ви можете не згадувати про борги, ви з легкістю забуваєте про те, що давали комусь гроші. Так станеться з вами цього місяця. Ви забудете, що давали комусь в борг, але при цьому до середини місяця отримаєте назад деяку суму. Після цього віра в людство до вас повернеться, ви переконаєтеся в тому, що порядні люди існують. Але навчіться також стежити за своїми фінансами.

Скорпіони

Ви вже втомилися нагадувати про борги своїм знайомим. Ви частково зневірилися у тому, що свої гроші таки вдасться повернути, і навіть перестанете про них думати. Але поки ви подумки прощатиметеся зі своїми грішми – тут же отримаєте все у вас позичене. Ви будете дуже вдячні своїм приятелям, бо це буде як ніколи своєчасно.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень