Як за допомогою оцту почистити унітаз

Прості лайфхаки

Столовий оцет – дієва «зброя» для боротьби з брудом. Найкраще його використовувати для чищення сантехніки. Навіть застарілий наліт в унітазі можна відмити без проблем.

Як почистити унітаз оцтом

Варіант №1

Покладіть туалетний папір в глибоку місткість і залийте звичайним оцтом 9 %. Необов'язково повністю заповнювати місткість. Досить налити оцет на дно, і папір буде поступово просочуватися. Коли вся кислота вбереться і рулон промокне, дістаньте з посуду і закладіть ним поглиблення внутрішньої частини унітазу. Залиште папір в такому положенні на 7-10 хвилин, а потім також в рукавичках дістаньте. Таким чином можна позбутися нальоту у важкодоступному місці.

Варіант №2

Часто через проблеми з водостоком з’являється неприємний запах. Щоб позбутися цього явища, зніміть кришку з бачка і влийте у воду 1 склянку столового оцту. Потім просто злийте воду. Для кращого ефекту повторіть кілька разів. Подібним чином ви прочистите труби і водостік. До того ж оцет продезінфікує область під обідком не гірше, ніж побутові засоби.

Варіант №3

У каструльку влийте 1 стакан 9%-го оцту і підігрійте до 30-35 градусів. Теплу рідину вилийте в унітаз і додайте 4-5 ст. л. харчової соди. Залиште народний засіб на 2 години. Після цього просто спустіть воду.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень