І це вони прийшли нас «асвабаждать»? Дикі російські солдати не знають, що таке унітаз (ВІДЕО)

Пральні машини – то ще квіточки. Унітази вони теж крали при втечі

Жорстокість окупантів мабуть частково можна пояснити їхньою заздрістю до нормального життя. Замість того, щоб навести лад у своїй країні, вони краще зруйнують чуже.

Але такого не міг уявити собі ніхто. УНІТАЗ став для загарбників справжнім шоком і дивом. Вони розпитували людей, що це за диво, а потім забирали унітази з собою, тікаючи від ЗСУ.

Відповідне відеосвідчення місцевих жителів поширили в мережі.

— Вони унітази забирали. Унітази! Заходить в будинок - і каже: «А що це таке?». А йому хтось каже: «Унітаз». «А що це таке?», Це ці вузькоокі...,- розповідає одна бабуся.

Також на Чернігівщині розповіли, що в одному з населених пунктів російські окупанти навіть не знали, як користуватися унітазом.

— У Ягідному, розповідали, вони на унітаз ставили мисочку – і «ходили». А потім виносили, - сміється і розповідає ще одна жінка.

Довідково

У цивілізованому світі унітази почали використовувати наприкінці 19 ст., широкого вжитку вони набули у першій половині 20-го ст.

Тож питання: з якого століття прибули до України російські окупанти?

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень