«Я буду різати ваші голови»: 20-річний окупант-кат з Бучі знову погрожує українцям

Виродок

Російський окупант з Владивостока 20-річний Михайло Ткач, який вбивав українців у Бучі під Києвом, погрожує, що повернеться в Україну і продовжить творити звірства.

Журналіст Дмитро Реплянчук з програми Слідство.info повідомив у Facebook, що українці знайшли сторінку Ткача в соцмережах і почали писати йому, що він кат і окупант. У відповідях українцям він не заперечує своїх злочинів і навіть погрожує їм:

Як тільки я заїду знову до вас, я буду різати ваші голови;


А ти розумієш, що я на твоїй землі, і вбиваємо ми вас, і трупи смердючі ходячі тільки ви, укропчики.

Це не Путін пише і не шойгу. Це пише 20-річний окупант Михайло, який тільки недавно закінчив школу в своєму сраном Владивостоці, в дев'яти тисячах кілометрах від нашої країни.

 

Якщо ви запитаєте, чому він хоче нас знищити?

 

Він сам відповів: «Повалений уряд, щоб не вступили до складу НАТО, щоб не було Америки, під чию дудку ви танцюєте, підходу до росії».

 

Це все в його голові, він в це щиро вірить. Їм не може бути прощення. Ні 20-річному Михайлу, ні його співгромадянам, - написав журналіст.

Михайло Ткач родом з Владивостока. У 2017 році він закінчив школу, хотів стати рятувальником, але через два роки його призвали на військову службу. У 2022 році він разом з російською армією вторгся на територію України, де, за його власними зізнаннями, вбивав українців. За попередньою інформацією, саме його бригада №155 була в Бучі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень