Як врятувати деко від жиру та нагару: тепер ви зможете легко позбутися багаторічного бруду

Корисні поради

Якщо часто запікаєте, значить ваші дека точно не виглядають новими. Адже у процесі приготування їжі на деках постійно щось пригоряє. Навіть, якщо використовувати спеціальний папір або фольгу, це не захистить на всі 100% від появи шару жиру та нагару. Тому важливо навчитися долати проблему без побутової хімії.

Пропонуємо вам ознайомитися зі способами чищення дек.

Сіль

Потрібно нанести на деко шар солі. Він повинен бути щільним і покрити всю поверхню. Після цього виставляємо температуру сто градусів. Дочекайтеся моменту, коли сіль почне змінювати колір. Після цього жир видалити та швидко почистити деко за допомогою звичайної вологої ганчірки.

Сода з оцтом

Цей метод допоможе вам позбутися навіть щільного шару бруду. Для цього в літрі окропу розводять кілька ложок соди та вливають 100 мл оцту. Ця суміш наноситься на поверхню. Варто зачекати близько 60 хвилин. Після цього залишиться просто злити рідину й обробити лист за допомогою губки.

Лимонна кислота

У двох склянках води розчиніть ложку лимонної кислоти. Цю рідину, що чистить, вливаємо на деко. За годину можна розпочинати миття. Весь бруд легко відійде.

Джерело: pixelinform

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень