Що не можна додавати у маринад для шашлику: суцільні канцерогени

Шкідливі добавки, які зіпсують смак

Маринад відіграє ключову роль у приготуванні шашлику, тому важливо вміти правильно його готувати. Є безліч рецептів, які можуть задовольнити запит будь-якої людини. Однак є три компоненти, які точно не варто додавати до маринаду, пише pixelinform.

Майонез

Від використання цього соусу для маринаду потрібно давно відмовитися. Так, до смакових якостей, можливо, претензій немає, але це є згубною звичкою для здоров’я. Шашлик і сам по собі є шкідливою стравою, а майонез перетворює її на справжнє джерело канцерогенів.

Сіль

Багато хто вводить цей компонент неправильно, внаслідок чого м’ясо виходить сухим і несмачним. Не всі знають, що сіль не вводять у маринад. Компонент додають або перед готуванням, або за кілька хвилин до цього.

Оцет

Багато господинь вважають, що якісний шашлик без оцту не приготуєш. За цим компонентом закріпилася репутація засобу, здатного зробити м’ясо м’яким. Але це помилка. М’ясо не тільки не стане м’якшим, а й вийде несмачним.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень