3 ефективні способи швидко позбутися запаху перегару: алкоголю ніхто не відчує

Є способи відновити свіжість дихання

Перегар – негативна сторона застілля. Позбутися запаху алкоголю з рота може бути непросто, але впоратися з цією неприємністю можливо. Є ефективні способи.

Зверніть увагу на язик

Запах перегару часто пов'язаний з наявністю бактерій на язиці. Чищення язика допоможе видалити ці бактерії та освіжити дихання. Використовуйте спеціальні щітки для язика або просто протріть його задньою частиною зубної щітки.

Врятує вода і сіль

Змішайте чайну ложку солі з чашкою теплої води і використовуйте цей розчин для полоскання рота. Сіль допоможе усунути запах перегару і освіжити подих.

Вживання свіжих фруктів і овочів

Яблука і морква можуть допомогти в боротьбі з запахом перегару. Вони містять природні ферменти, які сприяють усуненню запахів і освіження дихання. Вживайте їх в сирому вигляді або приготуйте свіжовичавлені соки.

Джерело: glavred

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень