Як приготувати сирники без манки: ресторанна хитрість

Сирники у ресторанах завжди виглядають ідеальними

Сирники – улюблений сніданок багатьох. Часто господині стараються зробити їх ідеальними, ніби з картинки, але це вдається не всім.

Однак, знаючи певну хитрість, ваші сирники будуть високими і пухкими, пише prostoway.

Як приготувати сирники, як у ресторані

Часто до тіста додають манку. Проте досвідчені кулінари готують сирники без цього інгредієнта. Під час приготування кисломолочний сир потрібно віджати і протерти через сито. Він має бути сухим і зернистим. Чим менше вологи у сирі, тим кращою буде форма та смак сирників.

У комбайні чи м’ясорубці кисломолочний сир потрібно перетерти до утворення пастоподібної маси. Потім потрібно додати решту інгредієнтів для тіста.

Після цього слід сформувати у руках щільні кульки. Широким ножем чи ложкою можна надати форму майбутнім сирникам. Смажити сирники треба на середньому вогні, а ще краще запікати 15 хвилин у духовці при 180 градусах.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублене службове посвідчення прокурора

Загублене службове посвідчення прокурора видане на імʼя Ваколюк Юлії Олександрівни. Прошу вважати недійсним.

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

Більше оголошень