Як приготувати сирники без манки: ресторанна хитрість

Сирники у ресторанах завжди виглядають ідеальними

Сирники – улюблений сніданок багатьох. Часто господині стараються зробити їх ідеальними, ніби з картинки, але це вдається не всім.

Однак, знаючи певну хитрість, ваші сирники будуть високими і пухкими, пише prostoway.

Як приготувати сирники, як у ресторані

Часто до тіста додають манку. Проте досвідчені кулінари готують сирники без цього інгредієнта. Під час приготування кисломолочний сир потрібно віджати і протерти через сито. Він має бути сухим і зернистим. Чим менше вологи у сирі, тим кращою буде форма та смак сирників.

У комбайні чи м’ясорубці кисломолочний сир потрібно перетерти до утворення пастоподібної маси. Потім потрібно додати решту інгредієнтів для тіста.

Після цього слід сформувати у руках щільні кульки. Широким ножем чи ложкою можна надати форму майбутнім сирникам. Смажити сирники треба на середньому вогні, а ще краще запікати 15 хвилин у духовці при 180 градусах.

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли автомобільний номер

У Рівному поблизу мікрорайону Південного, знайшли автомобільний номер ВК 4722 ІО   Власник може звертатися за номером: +380972381545  

У Рівному знайшли посвідчення УБД на прізвище Волошин

Знайдено посвідчення УБД видане Волошину Олегу Леонідовичу, забрати можна в КЕЧ м. Рівне. Контактний номер: +380972315064

У Рівному знайшли пенсійне посвідчення на прізвище Резімова

У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774

Більше оголошень