Як впливає на життя місяць вашого народження?

Особливо, коли йдеться про жінку

Багато хто не вірить у знаки Зодіаку і в принципі їхня віра цілком обґрунтована. Проте впливають на нас не лише зірки. Психологи кажуть, що ви можете судити про характер людини (особливо жінки) і за місяцем її народження

Саме у перші місяці нашого життя формуються найглибші пласти підсвідомості. Потім підсвідомість впливає на все подальше наше життя – на те, як ми вибираємо партнерів, на наші потреби та в цілому на наш характер

І від того, в який саме місяць вона формувалася безпосередньо, залежить і наша доля.

СІЧЕНЬ

Жінки, що народилися в січні, відрізняються неймовірною напористістю, амбітністю і прагненням до порядку. Вони дуже серйозно ставляться до стосунків і життя й досить консервативні у своїх поглядах.

Іноді вони аж занадто прискіпливі, але тільки тому, що справді хочуть для вас найкращого. До речі, січневі жінки дозволяють наблизитися до себе лише тим людям, яких вони люблять і котрі перебувають з ними на одному інтелектуальному рівні.

ЛЮТИЙ

Жінки, народжені у лютому, дуже романтичні. Головне — ставитись до них із належним терпінням. Жінки, народжені у лютому, відрізняються від інших також дивовижною уявою та здатністю до абстрактного мислення.

Але якщо ви хоч раз обдурите їх, то більше ніколи не побачите їх знову.

БЕРЕЗЕНЬ

Жінки, народжені в березні, мають сильну харизму і чарівність. Вони дуже вірні, тому зазвичай їм довіряють свої найпотаємніші секрети. На жаль, їх дуже легко засмутити одним неправильно підібраним словом чи хибним судженням…

З іншого боку, чоловіка вони обирають раз і назавжди. Між іншим, найкраща порада для них у тому, щоб знайти березневого чоловіка. Вони чудово підійдуть один одному!

КВІТЕНЬ

Ті, хто народився у квітні, — природжені дипломати. Вони комунікабельні, легко знаходять спільну мову з кожною людиною. Їхнім єдиним недоліком можна вважати хіба що звичку іноді себе надмірно шкодувати.

Квітневі жінки дуже ревниві. З іншого боку, вони краще за всіх інших знають, що таке насолода. Свою душу вони відкривають лише тим, хто заслуговує на їхню довіру.

ТРАВЕНЬ

Травень — це місяць, коли народжуються наполегливі та віддані своїм переконанням жінки. Вони мають сильний внутрішній моральний компас, і вони ніколи не порушують його вказівки.

Зовні такі жінки зазвичай дуже привабливі, що, щоправда, поєднується з досить складним характером.

ЧЕРВЕНЬ

Це дуже цікаві дівчата, їхні головні риси – комунікабельність та пристрасть до творчості. А їхня головна вада — у тому, що вони завжди говорять те, що думають. І ніколи не підбирають слів!

Крім того, необхідно враховувати, що в коханні така жінка досить небезпечний гравець. Чоловіки у їхніх руках часто стають іграшками.

ЛИПЕНЬ

Жінки, народжені у липні, вирізняються своєю граничною чесністю і відвертістю з близькими. Для решти вони — загадкові, красиві і дуже розумні, хоч і здаються доступними.

У повсякденному житті вони можуть уникають конфліктів і до останнього моменту намагаються залишитися ввічливими. Загалом, вони чудові! Але пам’ятайте: якщо ви хоча б одного разу обдурите їх, то втратите їх назавжди!

СЕРПЕНЬ

Ці люди — унікальне поєднання егоцентризму та величезного серця. Вони завжди хочуть бути в центрі уваги і ніколи не страждають від нестачі чоловічої поваги. Тому що в їхній присутності чоловіки завжди втрачають голову.

Жінки, народжені у серпні, мають виняткове почуття гумору, але вкрай не люблять, коли глузують з них.

ВЕРЕСЕНЬ

Якщо ви жінка, яка народилися у вересні, це означає, що ваші головні якості – доброта, дисциплінованість і неймовірна природна краса.

Щодо стосунків із чоловіками, то головне для вас — відданість. Про вас також можна сказати: обережна, закрита і трохи мстива.

ЖОВТЕНЬ

Жінки, народжені у жовтні, відрізняються сильним і непохитним характером. Вони дуже емоційні, але ніколи не плакатимуть на очах у інших людей. А ще вони дуже розумні. Досить розумні, щоб не розкривати свою душу перед кожним. Бо знають: люди схильні зловживати владою, яку вони одержують над іншими.

Інші жінки дуже часто ненавидять їх, бо заздрять. Жовтневі жінки завжди отримують кращих чоловіків і проживають гідне життя.

ЛИСТОПАД

Ці жінки завжди будуть на крок попереду інших. Вони активні, послідовні, легко розпізнають брехню. Тож грати на почуттях цих жінок категорично не можна! Кінець таких брудних ігрищ завжди буде найгіршим.

З іншого боку, вони справжній вогонь! З ними ніколи не буває нудно. А ще ви ніколи не зможете звинуватити їх у дефіциті амбіцій. І останнє: вони справжні правдоруби, тож ніколи не питайте їхньої думки з якогось приводу, якщо не готові почути правду.

ГРУДЕНЬ

Жінки, що народилися у грудні, відрізняються вкрай нетерплячим характером та неймовірною винахідливістю. На щастя, вони при цьому від природи ще й дуже щасливі. Якою б не була ситуація, вони завжди вийдуть із неї переможцем!

А ще ці жінки краще за всіх інших знають, як піднімати настрій своїм чоловікам. Їхній секрет – відкрите серце. Рано чи пізно вони завжди отримують те, що хотіли.

Джерело: Затишок

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень