Як вибрати каструлю?

Є особливості, на які треба звертати увагу

Каструля – кухонний предмет, без якого неможливо уявити готування їжі. Тож, якщо ви вирішили оновити ці помічниці, пропонуємо вам ознайомитися з кількома важливими особливостями каструль.

На що звертати увагу при виборі каструлі

  • Дно і стінки

Чим грубші дно і стінки, тим краща каструля. Вона буде довго тримати тепло, а значить у такому посуді страви готуватимуться краще. У ній навіть можна підсмажити овочеву засмажку під час приготування супу. Краще обирайте моделі зі сталі, чавуну або кераміки.

  • Ручки

У хорошої каструлі ручки не повинні нагріватися. Також ручки мають бути жаростійкими або знімними, щоб каструлю можна було поставити у духовку.

  • Кришка

Кришка має щільно прилягати до основи. Тоді страви закипатимуть швидше. Обирайте краще скляні кришки, так ви зможете спостерігати за процесом варіння.

  • Індивідуальність

Ви здивуєтеся, але краще не купувати кухонні каструлі наборами. Скласти комплект з ємностей, різних не тільки за розміром, а й видом матеріалу, значно вигідніше та зручніше.

Пропонуємо вам зібрати такий комплект

Чавунний казанок

Він добре підійде для приготування плову, м’ясних страв і рагу. Довго зберігає жар.

Керамічна каструлька

Вона красива і її не соромно поставити на стіл перед гостями. Підходить для тушкування овочів, приготування печені, також у ній можна запікати страви в духовці.

Велика емальована «супова» каструля

Об’єм каструлі для варіння супів і компотів треба обирати з розрахунку 1 л на одного члена сім’ї.

Маленька каструлька з ручкою

Це просто незамінний девайс для тих, у кого в родині маленькі діти. Приготувати пюрешку або кашу «на одного» найзручніше саме в ній. Також у ній зручно варити сосиски або яйця.

Каструля з нержавіючої сталі

Це – міс-універсальність. У ній можна варити пельмені, макарони, молочні каші тощо.

Джерело: poradnica

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень