Навіщо замочувати пельмені перед приготуванням
Йдеться про пельмені з магазину
Китай – батьківщина пельменів і китайці кажуть: «Пельмені неважко з'їсти, але зварити їх — складно». Зрозуміло, що навряд чи у когось були труднощі під час приготування пельменів, але виявляється, є деякі хитрощі.
Якщо ви купили пельмені у магазині, то їхній смак можна покращити.
Перед варінням пельмені потрібно замочити на 3 хв у теплій воді.
Після такого «купання» напівфабрикати точно не розваляться.
Також щоразу під час закипання води в каструлю з пельменями потрібно додати склянку холодної води — тоді тісто вариться швидше, ніж начинка.
Таким чином ви отримаєте цілі ідеально зварені пельмені з готовим тістом і соковитим фаршем.
Перед тим, як викладати пельмені на тарілку, дайте їм підсушитися на друшляку. Без води вони краще вберуть соуси.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ