Робимо все, аби люди не замерзли під час воєнної зими: Рівнеобленерго

Як підприємство готується до опалювального сезону

Голова правління ПрАТ "Рівнеобленерго" Сергій Невмержицький

ПрАТ «Рівнеобленерго» веде активну підготовку електромереж до осінньо-зимового періоду, працює над забезпеченням надійного функціонування енергетичної інфраструктури Рівненської області, - розповів голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький.

Адже, ми усвідомлюємо виклики воєнного часу, прогнозований урядом складний перебіг опалювального сезону 2022-2023 років та збільшення навантаження на електромережі в опалювальний період. Тому активно готуємось аби попередити аварійні відключення та забезпечити комфорт наших споживачів.

Рівнеобленерго співпрацює з місцевими громадами та органами влади, входимо до штабів з підготовки до опалювального сезону.

Частиною успішного проходження сезону холодів є проведення ремонтної кампанії. ПрАТ «Рівнеобленерго» вже здійснило ремонт понад 900 км повітряних та кабельних мереж 0,4 – 110 кВ, 87 силових трансформаторів, 65 трансформаторних підстанцій та розподільчих пунктів. Такі заходи підвищують надійність та стійкість енергосистеми Рівненщини, знижують аварійність.

Як зауважив голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький, група VS Energy, частиною якої є Рівнеобленерго – відповідальний перед державою, суспільством та громадами бізнес:

«Ми послідовно реалізовуємо програму планових ремонтів з підвищення  надійності розподілу електричної енергії, зокрема і в осінньо-зимовий період».

Загалом цьогоріч Рівнеобленерго планує технічну модернізацію понад 1650 км електромереж в рамках ремонтної програми, ремонт 16 високовольтних підстанцій, понад 200 трансформаторних підстанцій 6-10 кВ, розчистимо від зелених насаджень понад 4 тисячі км охоронних зон повітряних ліній.

 

Ці обсяги робіт – лише частина запланованого на цей рік

Як підкреслив голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» Сергій Невмержицький, енергорозподільча компанія продовжує інвестувати в реконструкцію мереж.

На сьогодні триває реконструкція повітряних ліній 0,4 та 10 кВ, до кінця року планується здійснити технічне переоснащення надійним самоутримним ізольованим проводом майже 60 км електромереж.

Також персонал ПрАТ «Рівнеобленерго» проводить обстеження мереж, від яких заживлені об’єкти критичної та військової інфраструктури, створено запас матеріалів та пального.

Водночас Рівнеобленерго закликає управлінські компанії, ОСББ, власників приміщень подбати про стан  внутрішньобудинкових мереж і провести ретельне обстеження свого обладнання та усунути несправності: йдеться про стан щитових, контактних з’єднань, автоматичних вимикачів, їх технічне обслуговування.

Лише спільними зусиллями забезпечимо успішне проходження осінньо-зимового сезону в нелегкий для країни час, - зазначив Сергій Невмержицький.

Також голова правління ПрАТ «Рівнеобленерго» розповів про те, що європейські акціонери групи компаній VS Energy, до якої належить і Рівнеобленерго, з перших днів широкомасштабної війни росії проти України є ініціаторами та активними учасниками різних програм допомоги Збройним Силам України та благодійних та гуманітарних проектів.

Один з автомобілів, придбаних колективом ПрАТ "Рівнеобленерго" для захисників України

Група компаній VS Energy за рішенням акціонерів та менеджменту вже спрямувала на допомогу українській армії та на гуманітарні ініціативи понад 60 млн грн. ПрАТ «Рівнеобленерго», без врахування особистих коштів працівників, скерувало  на допомогу нашим захисникам понад 13 млн. гривень. Більше ста працівників Рівнеобленерго мобілізовані та захищають рідну державу зі зброєю в руках.


Пресцентр ПрАТ «Рівнеобленерго»

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень