У Нетішині з’явилася гаряча вода. ХАЕС готує місто до зими

Тривають планові ремонти

Підготовкою міста атомників до зимового періоду займається комунальне господарство Хмельницької АЕС. Вже другий рік поспіль комунальне господарство ХАЕС власним коштом проводять об’ємні та дорогі модернізаційні роботи теплової мережі.

- Традиційно розроблюються графіки ремонтних робіт, яких ми намагаємося дотримуватися. Нині виконуємо заміну аварійно найнебезпечнішої ділянки підземного магістрального трубопроводу теплової мережі: уже замінили 220 метрів труби діаметром 600 міліметрів.

 

Для цього використовуються сучасні технології, укладаються попередньо ізольовані труби, застосовуються новітні теплові компенсатори. Наразі монтажні роботи уже виконані, - зазначив Андрій Данилюк.

Гідравлічні випробування на відремонтованій ділянці вже провели, і у Нетішині відновили гаряче водопостачання. За рішенням комісії тепломережу прийняли в експлуатацію. 

Також виконуються згідно з плановими графіками роботи із ремонту теплових пунктів, у тому числі заміни тепло водопідігрівачів, які відпрацювали свій ресурс і не підлягають подальшій експлуатації. Із сімнадцяти наявних теплопунктів станом на кінець липня відремонтували десять.

У рамках підготовки до осінньо-зимового періоду виконуються роботи й на промисловому майданчику Хмельницької АЕС. Завершено ремонт підігрівачів мережевої води на двох енергоблоках, виконується ремонт котлів пускорезервної котельні.

Підготували на ХАЕС запаси паливно-мастильних матеріалів на зиму. Вистачить й запасів питної води. Усі наявні свердловини, які експлуатує Хмельницька АЕС, працюють безперебійно. 

Відповідно до планів усі мережі до роботи взимку мають підготувати на кінець вересня. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень