На ХАЕС розпочали підготовку до будівництва нового енергоблоку з вивчення іноземної мови

Це специфічний курс професійної термінології

На Хмельницькій АЕС розпочали підготовку фахівців для співпраці з компанією Westinghouse у рамках будівництва пілотного енергоблока AP1000.

На базі навчально-тренувального центру розроблено та запроваджено курс вивчення англійської мови. Активна співпраця з Паризьким центром Всесвітньої асоціації організацій, що експлуатують АЕС стала ще однією підставою для розробки курсу іноземної мови для фахівців ХАЕС.

Курс охоплює різні мовні аспекти, зокрема атомники вивчатимуть лексику та термінологію, пов’язану з виробничими аспектами та технологічними процесами. Важливу увагу приділятимуть сприйняттю інформації на слух та читанню. Основний акцент інтерактивного курсу полягатиме у розмовній практиці, зазначила інструкторка навчально-тренувального центру Лариса Гринюк.

Комплексний курс унікальний, вирізняється поглибленим вивченням тем, необхідних атомникам, які безпосередньо займатимуться впровадженням технологій компанії Westinghouse на майданчику Хмельницької АЕС та співпрацюватимуть з іноземними експертами ВАО АЕС.

Перші групи персоналу ХАЕС розпочали навчання, яке триватиме упродовж десяти місяців.

Декілька разів на тиждень заняття проводяться для керівників вищої та середньої ланки управління, а також для перспективних молодих фахівців. По закінченню курсу фахівці пройдуть тестування, яке виявить їх рівень володіння іноземною мовою.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень