Як приготувати соковиті котлети з хрумкою скоринкою: кулінари радять додати до фаршу один інгредієнт

Картопля і котлети – ідеальне поєднання

Більшість людей, готуючи котлети, намагаються дотримуватися стандартного рецепта. Але можна використати різні хитрощі, які роблять страву ще смачнішою.

Але, якщо перед вами стоїть завдання саме зробити страву більш соковитою, але щоб вона мала хрумку скоринку, варто скористатися одним перевіреним лайфгаком.

Хтось додає до фаршу гострі приправи, цукор чи мінеральну воду. Але існує ще один цікавий варіант. Деякі досвідчені кухарі полюбляють використовувати картопляне пюре.

Чому варто спробувати додати картопляне пюре до фаршу котлет:

  • воно має досить високий вміст вологи, а тому в процесі приготування котлети будуть залишатися соковитими, м'ясо не пересушуватиметься;
  • фарш отримає м'яку і ніжну текстуру, така страва буде легше засвоюватися організмом.

Однак, найголовніша особливість полягає в тому, що завдяки картопляному пюре котлети отримають хрумку скоринку, яка не пригорить. Водночас вона з'явиться не лише під час смаження, але й за запікання.

Просто додайте улюблене пюре і додайте його до фаршу. Співвідношення інгредієнтів може бути різним, залежно від того, наскільки м'якими і соковитими ви хочете зробити котлети.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень