Як приготувати пухкі сирники, які не розтікаються на сковороді: кулінарна хитрість

Варто знати особливості приготування десерту

Сирники – популярний та корисний сніданок. Проте страва виходить досконалою не у всіх господинь. Часто сирники просто розпливаються на сковороді у тонкий млинець.

Щоб така прикрість не траплялася, треба знати хитрощі. Зокрема, обирати правильний сир. Він має бути однорідний, пастоподібний.

Інгредієнти:

  • Сир – 600 г
  • Цукор – 50 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Манка – 2 ст. л.
  • Борошно – 50-100 г
  • Ваніль, сіль – на смак

Сир перетерти з яйцями та цукром, додати сіль і ванільний цукор. Засипати манку, перемішати і дати масі хвилин 10 постояти.

Потім додаємо борошно, головне - не пересипати його, щоб сирники не вийшли гумовими.

Вимішуємо тісто, робимо шайби і смажимо на розігрітій сковорідці. Ваші сирники вийдуть дуже ніжними та пухкими.

За бажанням такі сирники можна запікати у духовці близько 15 хвилин при 180 градусах.

Хитрістю у цьому рецепті є манка, саме вона скріпить ваші сирники і вони не втратять форму під час приготування.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень