Як придбати якісний холодильник з невеликим бюджетом?

Зокрема й найпопулярнішу двокамерну модель

Існує безліч способів надовго зберегти свіжість продуктів. Зокрема - це і застосування холодильників та морозильних камер. На цей час у продажу є кілька варіантів, які відрізняються корисним об'ємом, кількістю камер і температурою. Крім того, істотно відрізняються налаштування, електроніка, додаткові параметри. Найскладніше обрати холодильник для великої родини, адже у кожного з членів є певні вимоги, які необхідно задовольнити. В такому випадку оптимальним варіантом стане придбання холодильників, які за своєю формою нагадують великий гардероб. Тобто в ньому вмонтовані кілька дверцят, кожна з яких відповідає за свою камеру. Нерідко таким чином поділяють морозильну та холодильну камери.

Важливі параметри при виборі холодильників

Найбільш популярними вважаються двокамерні пристрої, в яких морозильні та холодильні камери розділені окремими дверцятами. Однак є і трикамерні пристрої, що містять камеру свіжості, в якій температура підтримується на рівні +1-0°. Завдяки цьому вдається на довше зберегти свіжість овочів та фруктів. Нерідко таку комірку називають відділенням для зелені.

Варто звернути увагу ще на кілька параметрів:

  • Корисний об'єм холодильника. Саме від нього залежить, скільки продуктів ви зможете зберігати одночасно. Тому, якщо ви часто купуєте напої, що продаються в пляшках, обов'язково придбайте пристрій зі спеціальними відсіками. Це суттєво заощадить час.
  • Зверніть увагу на потужність заморожування. Це параметр, який показує скільки продуктів та який обсяг зможе заморозити камера за добу.
  • Насправді для звичайного покупця такий параметр є не надто суттєвим, тому що зазвичай купуються продукти не великими порціями, а поступово. Тому за кілька годин практично всі продукти заморожуються. Однак якщо ви купуєте продукти великими партіями, зокрема м'ясо, або овочі, які хочете зберегти до зими, має сенс звернути увагу на потужність під час заморозки. Чим швидше продукція заморозиться, тим краще.

Варіанти розморожування холодильника

Не можна не відзначити спосіб розморожування. Від нього залежить принцип роботи випарника.

На цю мить на ринку є кілька пристроїв:

  • No Frost
  • Крапельна система
  • Звичайна система, що вимагає розморожування

Система No Frost означає, що пристрій нема потреби розморожувати. Для профілактики процедура проводиться не частіше ніж один раз на рік. Це потрібно для того, щоб очистити пристрій від сміття. Проте найдешевшими є холодильники з крапельною системою та звичайним варіантом розморожування. Це чудовий варіант заощадження коштів.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень