Холодильники Bosch: як обрати найкращий

Корисні поради

Надійність, тривала служба й безшумна робота – так описують ідеальний холодильник. Гучні й громіздкі моделі пішли в небуття, тож українські родини постають перед непростим вибором кращого варіанта з сотень запропонованих.

Розглянемо холодильник Bosch як баланс вартості, надійності й привабливих технічних характеристик.

Переваги холодильників Bosch

 

Німецька компанія зі столітньою історією виробляє серії моделей – преміумкласу, середнього сегмента, з морозилкою, розташованою знизу, з вбудованими камерами.

Конкурентні переваги Bosch:

компанія орієнтується на екологічність пластику й ергономічність ящиків. Кожен сантиметр простору корисно зайнятий: телескопічні направляючі повністю висувають бокси, полчики знімаються, а навантаження безпечно розподіляється по всій поверхні;

 

окремі ящики в нижній частині холодильника підтримують оптимальний мікроклімат для зберігання свіжої продукції протягом декількох тижнів;

 

більшість моделей оснащені суперохолодженням та заморожуванням, а увімкнена кнопка «Відпустка» зменшує споживання енергії до мінімуму, шляхом зниження навантаження на морозильну камеру.

Функції Full No Frost і Multi-Air-Flow передбачені, щоб якомога довше зберегти свіжість продуктів, а світлодіодна підсвітка допоможе навіть вночі знайти в холодильнику все, що треба.

Популярні моделі бюджетного і преміумсегментів

BOSCH KGN33NL206 – бюджетна модель з низьким споживанням електроенергії – 290 кВт/рік. Рівень шуму – 42 дБ, це вважається тихою роботою пристрою. Корпус класичного дизайну в кольорі нержавіючої сталі. Корисний об'єм становить 279 л, з яких 192 – належать до холодильної камери.

Усередині 3 полиці з загартованого скла й 3 полиці на дверях: одна з заглибленням. Морозильна камера спроможна заморозити 11 кг продуктів за 24 години, конструкція дає змогу брати продукти без повного висування боксу.

BOSCH KGN39XI326 – модель середнього цінового сегмента, що приваблює підвищеним корисним об'ємом до 366 л, рівнем шуму до 39 дБ і 2 незалежними контурами охолодження. Вбудована функція Super Cooling для охолодження й Super Freezing для заморожування.

Споживання електроенергії на рік – усього 273 кВт. Техніка оповіщуватиме власника про відчинені двері або несправності звуковим сигналом. За 24 години морозильна камера заморожує до 14 кг продуктів. Універсальна техніка, що виконує максимум завдань за свою вартість.

BOSCH KGN86AI30U – преміальна модель корисною місткістю 479 л. Має центр управління на дисплеї, функції: «Відпустка», захист від дітей, швидке заморожування, зручну підставку для пляшок, полички з загартованого скла.

Рівень шуму – 42 дБ, споживання – 378 кВт/рік, можливість автономного збереження холоду – 30 годин з моменту вимкнення з мережі. Надійний, великий і зручний холодильник для просторих кухонь.

Корисні поради щодо вибору

Обирайте холодильник з огляду на кухню:

  • перед купівлею ретельно виміряйте відведене для холодильної камери місце – похибка у кілька сантиметрів буде дуже прикрою;
  • розширити корисну площу кухні можна завдяки окремим камерам – холодильної та морозильної;
  • необхідний об’єм розраховується за формулою: 120 л базового місця + 60 л на людину. У холодильній камері на 240 л зручно розмістити продукти для сім'ї з трьох осіб;
  • зважайте на рівень шуму: максимум 42–45 дБ;
  • дизайн – це важливо, адже дивитися на побутову техніку вам доведеться ще багато років.

 

*на правах реклами

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень