5 порад, які допоможуть дитині зосередитись на навчанні під час «дистанційки»

Дистанційне навчання дається нелегко всім учасникам процесу: дітям, вчителям і батькам.

У дорослих з'являється більше обов'язків, а дітям важко вчитися не в класі, особливо, якщо доступу до всіх необхідних технологій немає. Дітям властиво відволікатися від навчання.

Тому HuffPost підібрало декілька порад, за допомогою яких батьки зможуть привернути увагу школярів до навчання.

Дозвольте їм рухатися

Коли ви бачите, як ваші діти вертяться на стільці, то думаєте, що вони втратили інтерес. Інколи це може бути правдою. Але іноді дітям просто потрібен рух, щоб налаштуватися.

[media=198399]                                        

Поговоріть з учителем вашої дитини

Повідомте вчителю вашої дитини заздалегідь, якщо щось в навчальному процесі для неї не працює. Попросіть його більше уваги приділити при пояснені матеріали й самі наберіться терпіння.

Не карайте дітей

Спостерігати за тим, як ваша дитина «бореться» з онлайн-навчанням, може бути нелегко. Ми всі хочемо, щоб це працювало. Але не карайте свою дитину, коли вона старається, а не виходить. Навчіться хвалити її через дрібниці.

Знайдіть найкраще місце  для вас

Важливо, щоб ви мали можливість спостерігати за її навчальним процесом, але не перебувати надто близько, оскільки це може відволікати всіх. Особливо важливо зрозуміти, як буде комфортно саме вашій дитині. Можливо, вона навпаки більш зосереджена, коли ви поруч.

Мотивуйте 

Розкажіть своїм дітям про власні труднощі в навчанні. Поділіться з ними спогадами і покажіть на власному прикладі як не зважаючи на перешкоди можна досягнути хороших результатів.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень