Як правильно смажити заморожені овочі, щоб не було калюжі у сковорідці

А вийшли рум’яні і хрусткі шматочки

Заморожені овочі – популярний продукт, який спрощує процес приготування, адже як мінімум там вони вже очищені.

Проте часто, готуючи страви з заморожених овочів, у сковорідці збирається багато вологи, яка псує і смак і зовнішній вигляд.

Кухарі пояснили, що додаткова волога не завадить, тільки якщо планується тушкована страва.

Якщо ж ви хочете смажені овочі, то їх треба готувати, попередньо розморозивши.

Потім треба обов'язково обсушити за допомогою кухонних рушників, щоб прибрати всю воду.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень