Як правильно смажити заморожені овочі, щоб не було калюжі у сковорідці

А вийшли рум’яні і хрусткі шматочки

Заморожені овочі – популярний продукт, який спрощує процес приготування, адже як мінімум там вони вже очищені.

Проте часто, готуючи страви з заморожених овочів, у сковорідці збирається багато вологи, яка псує і смак і зовнішній вигляд.

Кухарі пояснили, що додаткова волога не завадить, тільки якщо планується тушкована страва.

Якщо ж ви хочете смажені овочі, то їх треба готувати, попередньо розморозивши.

Потім треба обов'язково обсушити за допомогою кухонних рушників, щоб прибрати всю воду.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублено рюкзак із документами

Загублено рюкзак золотистого кольору на зупинці біля Сільпо біля автовокзалу. В ньому  документи, на прізвище Годунко, гроші та дитячі речі. Якщо хтось знайшов, повідомте за номером 0978401501.

Знайдено паспорт у Рівному

Вчора на проспекті Миру на переході біля "Фокстроту" було знайдено пластиковий паспорт України, на ім'я Мікаберідзе Максим Максимович 05.04. 2006 р.н, харківська прописка. Звертатись за телефоном 0979764361 - Богдан

У Рівному знайшли студентський квиток

У Рівному, 1 жовтня, на тротуарі, між Басів Кутом і Щасливим, знайшли студентський квиток. Він належить Січкару Григорію , студенту НУВГП.   Власника просимо звернутись за номером:  +380667642577 — Людмила

Більше оголошень