Як позбутися павуків вдома: Ви точно часто прибираєте, а вони знову лізуть

Регулярних прибирань замало

Зазвичай влітку люди помічають, що у будинку з’являється більше комах. Лізуть всі – комарі, фруктові мошки, мухи і павуки.

Найчастіше у будинки проникають павуки-косарі, або довгоніжки. Їх приваблюють кутки на стелі та біля вікон, де збираються мошки та комарі. Вони абсолютно нешкідливі для людини, але спричиняють естетичні неприємності. Адже не дуже хочеться жити з такими довгоногими створіннями.

Хоча деякі прихильники екожиття не поспішають проганяти таких мешканців, бо вони безкоштовно, якісно та без будь-якої хімії очищають квартиру від дрібних комах.

Якщо ви не відноситеся до таких людей, тоді пропонуємо вам розглянути поради, як позбутися павуків.

Прибирання

Організуйте в домі генеральне прибирання, пропилососьте кути, плінтуси, стелю, стіни, дальні кути, за шафами тощо. Павутину можна зібрати віником або палицею з намотаною на неї вологою ганчіркою. Не забувайте підтримувати вдома порядок та низький рівень вологості.

Хімічні засоби, які отруйні і для павуків, і для людей

Візьміть отруту у вигляді аерозолю та розпорошіть у місцях скупчень павуків. Під час обробки з приміщення виведіть людей та тварин. Через 20 хвилин провітріть кімнати.

Ефірні олії

Як і багато інших комах, павуки не люблять різких запахів. Розведіть 10-15 крапель ефірної олії перцевої м'яти, евкаліпту або чайного дерева в 1 л чистої води. Обробіть розчином з пульверизатора плінтуси, кути та всі тріщини у підлозі, під підвіконням, біля порогів.

Оцет 

Павуки також не терплять оцту. Змішайте у рівних пропорціях столовий оцет та воду. Пульверизатором обробіть місця можливого скупчення павуків.

Ультразвукові відлякувачі

Ці пристрої можна придбати у спецмагазинах. Вони видають звуки на таких частотах, які не чує людина, але павуки від цього «божеволіють» і тікають. АЛЕ! Це не точно, часто люди кажуть, що ці пристрої недієві.

Джерело: lifehack

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень