Харчової молі та жучків не буде: Як використовувати лавровий лист проти непроханих гостей

Спеція допоможе вивести жучків на кухні

Частою проблемою господинь є ненажерливі жучки та мошки, які оселяються у крупі, борошні, сухофруктах, печиві та інших продуктах. Поява комах не залежить від умов домашнього зберігання продуктів. Ви можете купити товар, який вже заражений паразитами – личинками або дорослими комахами.

Виявивши таких гостей, потрібно їх негайно виселити, бо вони можуть заразити все на кухні. Для цього необов'язково використовувати отрути та хімікати, допоможе звичайний лавровий лист.

Як боротися з комахами на кухні спеціями

Перевірте усі кухонні ящики та полиці Усі уражені продукти доведеться викинути разом з упаковкою.

Решту продуктів, які не зазнали зараження, обробіть: борошно та крупи поставте у духовку, де температура 100 градусів або помістіть на добу у морозилку.

Харчову тару та полиці у шафі протріть розчином господарського мила чи оцту. Розкладіть там лаврове листя, запах якого відлякує комах-шкідників.

Профілактика появи кухонної молі та жучків

Зберігайте сипучі продукти у герметично закритих ємностях або пластикових лотках. І постійно підтримуйте чистоту на полицях у шафі.

Джерело: segodnya

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень