Не допускайте, щоб павук сів на голову: Прикмета - не до добра

Ці особливі створіння можуть попередити про події у життя

Павуки – створіння, які оточують нас постійно. Їх можна побачити не лише на вулиці чи у лісі, а й навіть у власній хаті, де здавалося б тільки поприбирали. З давніх-давен люди вірили, що павуки – вісники різних події, які можуть статися. Все залежить від того, куди сів павук.

Голова

Якщо вам на голову сів павук, чекайте сумних звісток. Якщо він сидить непорушно, з близькими людьми може статися біда. А от, якщо павук почав активно повзати, це хороша прикмета – чекайте успіхів і покращення фінансового стану.

Обличчя

Побачити павука на своєму обличчі – чекайте гостей. Якщо він по павутині спустився просто на лице – це означає, що будуть приємні новини.

На шиї

Якщо павук повзе по шиї, то вас чекає грошовий прибуток, або хтось поверне старий борг. Якщо ж павук швидко сповз по шиї і переліз на спину, вас чекає міцне здоров’я і довгі роки життя.

На руці

Якщо павук сів на пальці, ви можете втратити гроші. Щоправда, якщо це сталося після обіду, а от зранку — навпаки, чекайте фінансовий прибуток.

Вгору по руці

Павук, що повзе вгору по руці – чекайте фінансовий дохід і підвищення добробуту без особливих з вашого боку зусиль.

Вниз по руці

Павук, який опинився на руці, і відповзає вниз – в напрямку кисті, обіцяє біди. Така поведінка павука натякає на прийдешні збитки і нестабільність фінансових доходів.

Вгору по нозі

Павук, що повзе верх по вашій нозі може вказувати на успіхи і досягнення. Наприклад, вас може очікувати цікава поїздка.

Вниз по нозі

Павук, що спускається по нозі, означає, що вас чекає робота, яку ви маєте виконати, навіть, якщо у вас немає бажання. Також можливі відрядження по роботі.

Джерело: filizhankakavu

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень