Як посмажити деруни, щоб вони вбирали менше олії?

Хитрість, про яку мало хто знає

Деруни – страва смачна і ситна, тому господині частенько їх готують. Втім, адепти здорового харчування скептично ставляться до дерунів, вважаючи їх жирними й занадто калорійними.

При відносно невисокій калорійності картоплі страва виходить занадто жирною саме через активне вбирання олії під час смаження.

Однак далеко не всі знають про те, що за допомогою однієї простої хитрощі можна легко вирішити цю проблему.

Якщо ви не хочете, щоб у картопляній страві було надто багато калорій та жиру, то до складу рецепта рекомендується ввести додатковий компонент.

Йдеться про будь-який алкогольний напій з високими показниками спирту – горілка, джин, ром, віскі, коньяк. Не варто переживати, що деруни стануть шкідливими – на півкіло картопляного тіста потрібно лише 1 ст.л. спиртного.

Під час термічної обробки алкоголь все одно випарується, тому перейматися появою специфічного присмаку теж не варто.

Джерело: prostoway

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень