Тільки не оцет з содою: сантехнік розповів, чим найкраще прибирати засмічення труб у ванній кімнаті

Вирішить проблему навіть із волоссям у трубах

Засмічені труби – справжній головний біль, особливо коли йдеться про злив у ванній кімнаті, який часто забивається волоссям.

За словами досвідченого сантехніка та генерального директора компанії Ace Plumbing Джастіна Корнфорта, розблокування стоків дуже сильно залежить від того, де саме вони забилися: на кухні чи у ванній.

Якщо засмічення відбулося у ванній кімнаті і ви знаєте, що причиною стало волосся, не витрачайте свій час на такі методи, як використання оцту з харчовою содою.

 

Хоча з розчиненням кухонних засмічень таке поєднання може впоратися, з волоссям воно не зробить абсолютно нічого.

Щоб усунути засмічення, спричинене волоссям, потрібно використовувати не хімічні, а механічні методи. Джастін стверджує, що найкращим інструментом у такому разі є дренажна змійка.

Вона ефективно виловлює волосся, очищаючи труби.

Завдяки дренажній змійці ви без проблем позбудетеся засмічення, що утворилося глибоко в трубах, не завдаючи останнім жодної шкоди. Найкраще, каже Корнфорт, обирати інструмент з гнучких, але міцних матеріалів, а не дешевий пластик, який може зламатися всередині труби і стати причиною ще більших проблем.

Якщо ви потрапили в безвихідь і у вас немає дренажної змійки напохваті, то підійде дротяна вішалка.

Розправте її, але залиште невеликий гачок на одному кінці, а потім обережно вставте в дренаж і спробуйте витягнути волосся.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень