Як обрати універсальну м'ясорубку?

Поради для господинь, які цінують свій час та якість страв

Електром'ясорубка - це чудовий прилад, який може виконувати безліч завдань. Все залежить від її функціональності та наповнення пристрою. Мають значення вимоги та стиль життя господині.

Прихильницям здорового харчування варто купити м'ясорубку універсальну, з набором насадок для подрібнення.

Важливі параметри, на які необхідно звертати увагу, обираючи м'ясорубку

Багато спеціалістів вважають, що одним з найважливіших параметрів є потужність приладу.

Від цього параметру залежить, з якою швидкістю буде обертатися вал, готуватися фарш.

 

Оптимальним варіантом вважається придбання техніки з середнім рівнем потужності, яка дорівнює 800-1200 Вт.

 

Є сенс придбати надпотужні прилади лише в тому випадку, якщо ви плануєте готувати котлети або робити фарш для промислового використання.

Це гарний вибір для бізнесменів новачків, що планують відкрити власний заклад громадського харчування. В іншому випадку надпотужні прилади коштують дорого, та будуть не по кишені звичайним покупцям.

Вимоги до м'ясорубки:

  • Основне завдання, щоб техніка була універсальною, тому що найчастіше прилад купують не лише для того, щоб зі свіжого м’яса приготувати домашні котлети або фрикадельки, але й спростити життя господиням.
  • Сучасні м’ясорубки стали справжніми кухонними комбайнами. Тому їх зазвичай доповнюють насадками для шинкування та подрібнення овочів.
  • З використанням такої насадки можна подрібнити картоплю соломкою, щоб приготувати картоплю фрі. Це спрощує життя господині, та дозволяє заощадити час для більш цікавих занять.
  • Багато господинь, які мають сад, за допомогою багатофункціональних м’ясорубок готують закрутки на зиму. За допомогою багатофункціональної м'ясорубки можна подрібнити та нашинкувати величезну кількість овочів.
  • Значна кількість приладів доповнені соківницею. Тому, якщо у вас є присадибна ділянка або дача, обов'язково придбайте м'ясорубку доповнену цією функцією.

Додаткові функції м'ясорубки

Деякі з моделей стануть справжнім скарбом для представників здорового харчування. 

Це пов'язано з тим, що багато сучасних моделей доповнені насадкою для виготовлення домашньої ковбаси та сосисок.

Є можливість приготування складних видів тіста.

Для цього достатньо засипати у ємкість м'ясорубки основні продукти та ввімкнути її. За допомогою спеціальних валиків, продукти змішуються, з утворенням однорідної маси, яку досить складно вимісити руками.

Особливо це стосується тіста для пельменів, яке дуже круте та важко обробляється.

Деякі моделі доповнюються насадками для приготування печива. Це можуть бути зірочки або трикутники. Завдяки цим насадками можна приготувати величезну кількість домашнього печива та тістечок.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень