Біля кордону з Україною помітили ешелон техніки без розпізнавальних знаків (ФОТО)

А також вантажівки з  літерами «V»

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Днями у білоруському Гомелі помітили поїзд з гаубицями без жодних розпізнавальних знаків. Він їхав у напрямку залізничної станції Новобілицька, повідомили у Telegram-каналі «Беларускі Гаюн».

Також відомо, що у темну пору доби 12 червня на залізничній станції «Гомель-парний» пройшов поїзд, який перевозив близько 13 САУ камуфляжного забарвлення. Жодних розпізнавальних знаків на техніці не було.

Також вдалося зафіксувати рух двох критих вагонів, які рухалися в напрямку російського Брянська. Експерти відзначають, що це та сама бойова техніка, що раніше попадала в поле зору в Новобілицькому районі Гомеля.

Крім того, на території Гомельської області бачили військові вантажні автівки з літерами «V», а також білоруські автомобілі.

При цьому на авіабазі, яка розташована у селі Мачулищі, що неподалік мінська, було зафіксовано зліт вертольота ЗС РБ Мі-8 та російського літака Ту-134.

Джерело: Телеграф

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень